1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Bitcoin yeniden ralli sürecine girdi! Hangi alt coinler yükselişe geçecek? Bitcoin 60 bin dolar olur mu?

Kripto para borsasında Bitcoin 57 bin doların üzerine yükseldi. Yatırımcılar ve kripto para pisayası uzmanları bu durumun boğa sezonunun başlayıp ralli sürecine giriş olarak değerlendirdi. Peki Bitcoin 60 bin doları görür mü? Bitcoin 70 bin dolar olur mu? Bitcoin ne kadar yükselir? Bitcoin düşer mi? Hangi alt coinler yükselecek. En çok kazandıran alt koinler hangisi? İşte detaylar…

Bitcoin yeniden ralli sürecine girdi! Hangi alt coinler yükselişe geçecek? Bitcoin 60 bin dolar olur mu?
0

 

Bitcoin yükselişe geçti. Yatırımcılar ve kripto para piyasasını takip edenler kripto borsasında ralli başladı mı? Bitcoin 60 bin dolar olur mu? Bitcoin 70 bin doları görür mü? Şeklinde aramalar yapıyor. Bir yandan da geçtiğimiz boğa ve ralli sezonunda yatırımcısına çok büyük kar ettiren alt coinler merak konusu. Vatandaşlar hangi alt coinler ne zaman yükselir? Hangi alt coin yükselecek? Hangi alt coin alınır? gibi araştırmalar yapıyor.

Bitcoin fiyatı, erken saatlerde Asya’da gerçekleşen işlemlerde 57 bin doların üzerini gördü. Fiyat, 3 Aralık 2021’den bu yana ilk kez 57.319,86 dolara kadar çıktı. Ethereum fiyatı da 2 yıldır ilk kez 3200 dolara yükseldi.

Bitcoin fiyatında son 2 gündeki yükseliş yüzde 10’u buldu. Fiyat şu sıralarda 24 saat öncesine göre yüzde 3,44 artışla 56 bin 541 dolarda.

Yaşanan yukarı harekette MicroStrategy’nin 155 milyon dolar yatırım ile 3000 bitcoin aldığını açıklaması etkili oldu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir