1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Bitcoin’in Halving sonrası yükselişe geçeceği tarih açıklandı!

Bitcoin’de gözler halvingde. İsrail-İran geriliminin de etkisiyle düşüş trendine giren Bitcoin’in halving öncesi ve sonrası düşüş mü yükseliş mi göstereceği merak konusu. En büyük Kripto para borsalarından Crypto.com’un CEO’su, Bitcoin’in harekete geçeceği tarihi açıkladı. Peki Bitcoin halvingde düşecek mi? Bitcoin ne zaman yükselecek? Bitcoin’in geleceği ne? İşte detaylar…

Bitcoin’in Halving sonrası yükselişe geçeceği tarih açıklandı!
0

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, Bloomberg’e verdiği röportajda Bitcoin’de halvingde nasıl bir tepki göstereceği yönünde açıklamalarda bulundu.

BİTCOİN’DE SATIŞ BASKISI OLABİLİR

Marszalek, halvingin yaklaşmasıyla birlikte piyasadaki satış baskısının da artabileceğini söyledi.

HALVİNG’DE BİTCOİN’E NE OLACAK?

Peki halving nedir? Halving’de Bitcoin ne olacak? Bu dönem 20 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen halving, günlük olarak üretilen Bitcoin miktarının yarı yarıya azalarak 450’ye düşmesini sağlayacak.

HALVİNG BİTCOİN’İ UZUN VADEDE OLUMLU ETKİLER

Marszalek, “Bu tarihe yaklaştıkça bazı satışlar gelebilir.” dedi ancak halving’in Bitcoin’e uzun vadede olumlu etki edebileceğini söyledi. Halving’in “kayda değer bir değişime” yol açacağını söyleyen Marszalek, bunun “piyasa için olumlu bir gelişme” olduğunu dile getirdi.

BİTCOİN HALVİNG’DEN 6 AY SONRA YÜSKELİR

Crypto.com CEO’su, “Bitcoin halving’inden sonraki altı ay içerisinde oldukça kayda değer bir hareketlilik bekliyorum.” yorumunu yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir