1. Anasayfa
  2. Magazin

Aşkın Nur Yengi’nin emekli maaşı açıklaması gündem oldu! 10 bin lira ile…

Sezen Aksu’nun vokalisti olarak parladığı müzik yaşamına Kara çiçeğim, Yalancı Bahar, Serserim Benim, Ayrılmam şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Aşkın Nur Yengi’den dikkat çeken emekli maaşı açıklaması geldi. En düşük emekli maaşının 10 bin lira olduğu Türkiye’de Aşkın Nur Yengi’den gelen açıklama gündem oldu…

Aşkın Nur Yengi’nin emekli maaşı açıklaması gündem oldu! 10 bin lira ile…
0

Aşkın Nur Yengi unutulmaz şarkılara hayat verdiği kadar açıklamaları ile de gündeme geliyor. Bu günlerde yeni bir albüm hazırlığında olan ünlü şarkıcı samimi açıklamaları ile adından söz ettiriyor.

Sezen Aksu’nun son dönemde sahneye çıkmaması hakkında konuşan Aşkın Nur Yengi, “Bir zaman geldiğinde işi kıymeti ve değerinde sonlandırmak lazım. Üretkenliği devam ediyor. Sahnede olmak istemiyor olabilir. Belki sonra özel bir konser verebilir” dedi.

10 BİN TL EMEKLİ MAAŞI İLE…

Aşkın Nur Yengi emekli maaşı yorumuyla da dikkat çekti. 10 bin TL emeklilik maaşı için sanatçı, “10 bin TL ile yaşamak zorunda kalırsam emekli olamam. Ana işi yapıp, emekliliği ikinci meslek olarak görmek zorunda kalacağım” açıklamasını yaptı.

Haluk Bilginer ile şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 2006 yılında nikâh masasına oturmuş aynı yıl Nazlı adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti. Ünlü çift, 2012 yılında da tek celsede boşanmıştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir