1. Anasayfa
  2. Yaşam

Barda eğlenen kadınlar bir birine girdi! Yüzünde şarap şişesi kırdı…  

Galler’de barda eğlenen iki kadın arasında ‘üzerine şarap dökme’ iddiasıyla tartışma çıktı.  Tartışma tuvalette de devam edince genç kadın kavga ettiği kadının yüzünde cam şişe kırdı. Yüzü parçalanan Natalie adlı genç kadın ‘Burnum ve yüzümden etleri sallanırken gördüm” diyerek tanınmaz hale geldiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı…  

Barda eğlenen kadınlar bir birine girdi! Yüzünde şarap şişesi kırdı…  
0

Swansea’da arkadaşları ile bir barda eğlenen Natalie adlı kadın hayatının kabusunu yaşadı. Kardeşinin şarap kadehini dökmekle suçlayan 25 yaşındaki Emily Williams öfkeli bir şekilde Natalie ile tartışmaya başladı.

TUVALETTE SIKIŞTIRDI YÜZÜNÜ PARÇALADI

The Sun’da yer alan habere göre Natalie rujunu tazelemek için tuvalete gittiğinde Williams çılgın saldırısına başladı. İddiaya göre Williams içtiği şarabın cam şişesini kırarak Natalie’nin yüzüne defalarca vurdu. Çaresiz kadını “yüzümden ve burnumdan sarkan etlerle baş başa kaldım” diyerek haykırdı.

Natalie’nin omzunda 15 cm’lik bir dilim, yanağında 7 cm’lik bir kesik, burnunda ve boynunda yaralar oluştu. Natalie mahkemeye şunları söyledi: “Aynada ruj sürüyordum ve öfkeli bir sesin şöyle bağırdığını duydum: ‘Kim olduğunu sanıyorsun” ardından defalarca vurdu. Bir camın kırıldığını duydum ve arkamı döndüğümde sarı saçlı, elinde bardak olan bir kadın gördüm. Camların yüzüme doğru geldiğini gördüm. Her şey çok hızlı oldu. Yüzüme soğuk bir şeyin çarptığını hissettim. Kötü olduğunu biliyordum.

“Sanki biri beni öldürmeye çalışıyormuş gibi hissettim. Bunu yapan kişide öyle bir öfke ve kızgınlık duygusu vardı ki.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir