1. Anasayfa
  2. Yaşam

Taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal kimdir? Delil Aysal kaç yaşında, nereli, yakalandı mı?

İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesi olayı Türkiye’yi yasa boğdu. Peki Delil Aysal yakalandı mı? Delil Aysal kimdir, nereli kaç yaşında? İşte detaylar…  

Taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal kimdir? Delil Aysal kaç yaşında, nereli, yakalandı mı?
0

İzmir Gaziemir’de taksici cinayeti, Türkiye’nin gündemi oldu. Taksici Oğuz Erge’yi acımasızca öldüren yüzü maskeli saldırganın kimliği merak ediliyor. Peki taksiciyi öldüren şahıs kimdir, yakalandı mı? Vatandaşlar, yaşanan taksici cinayeti olayının detaylarını, saldırganın kim olduğunu ve motive edici faktörleri öğrenmek için araştırma yapıyor.

TAKSİCİ OĞUZ ERGE KİMDİR?

Gaziemir’de geçen gece 03.30 civarında meydana gelen olayda, Buca’nın Göksu Mahallesi’nden taksiye binen 44 yaşındaki taksi şoförü Oğuz Erge, soğuk havada üşümesin diye yüzü maskeli olmasına rağmen yol kenarında bekleyen şahsı aracına aldı. Ancak, o şahıs taksiden inerken arkadan üç kurşunla taksici Oğuz Erge’yi vurarak öldürdü. Ardından da ‘kimseye güvenmeyeceksin’ diyerek parasını soydu.  Olay anının anbean kaydolduğu araç kamerasının görüntüsünde, cebinden para çıkarır gibi yapan Delil Aysal’ın tabancayla 3 el ateş edip vurduğu taksi şoförü Erge’nin, yan koltuğa devrilip hareketsiz kalması yer alıyor. Delil Aysal’ın tabancayla yaraladığı Erge’ye tokat atıp, üzerinde ve takside bir şeyler aradıktan sonra kaçtığı da görüntülerden belirlendi.

TAKSİCİ KATİLİ KİM? YAKALANDI MI?

Taksici Oğuz Erge’yi öldüren şahsın kimliği belirlendi. 19 Yaşındaki Delil Aysal, 31 Ocak 2024 gecesi İzmir’de taksisine bindiği Oğuz Erge’yi 3 el ateş ederek öldürmüştür. Delil Aysal, sosyal medya hesabında yer alan bir fotoğrafa göre Delil Aysal İzmir’de bir kaçak tütün satan dükkanda çalışmıştır.

DELİL AYSAL TUTUKLANDI MI?

İzmir’in Gaziemir ilçesinde müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge’yi (44) tabancayla yaralayıp telefonunu gasbeden Delil Aysal (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DELİL AYSAL TAKSİCİYİ NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Peki Delil Aysal taksiciyi neden öldürdü? Delil Aysal’ın ilk ifadesine göre taksici Oğuz Erge’yi cep telefonu ve kulaklığını almak için öldürdüğü öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal kaç yıl hapis yatacak? Delil Aysal cezası belli oldu…  

 

thumbnail
Önerilen Yazı
Türkiye’ye yaz vaktinden önce geliyor! Kış ortasında Afrika sıcakları kapıyı vaktinden önce çalacak…

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir