1. Anasayfa
  2. Yaşam

Ümit Özat’ın o sözleri sosyal medyada gündem oldu! Galatasaray’a ‘tebrik’, Fenerbahçe ekibine “Yazıklar olsun”

Ümit Özat’ın o sözleri sosyal medyada gündem oldu! Galatasaray’a ‘tebrik’, Fenerbahçe’ye “Yazıklar olsun”Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı son haftalarda hakem kararları ile iyice alevlendi. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu teknik direktör ve spor yorumcusu Ümit Özat’ın yorumları ise sosyal medyada gündem oldu: Ümit Özat hakemlerle ilgili yorum yaparken Galatasaray scout ekibini tebrik edip Fenerbahçe scout ekibine ‘yazıklar olsun’ dedi.

Ümit Özat’ın o sözleri sosyal medyada gündem oldu! Galatasaray’a ‘tebrik’, Fenerbahçe ekibine “Yazıklar olsun”
0

Bitvonline youtube kanalında yorum yapan Ümit Özat son haftalarda Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarındaki hakem kararları ile ilgili atıfta bulundu. O sözler stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

Ümit Özat Galatasaray scout ekibini tebrik ettiğini belirterek, “Bu arada Galatasaray’ın scout ekibini kutluyorum. Icardi‘nin yokluğunda Abdulkadir Bitigen‘i  transfer etmelerini beklemiyorduk. İnanılmaz bir transfer. Biz bunu nasıl göremedik. Buradan Fenerbahçe’nin scout ekibine sesleniyorum. Yazıklar olsun. Serdar Dursun’u transfer edene kadar Abdulkadir Bitigen’i niye almadınız?”

İşte Ümit Özat’ın gündem yaratan yorumları…

https://www.youtube.com/shorts/HTBlbwMTrSM

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir